Meiden D2 tweede op NK Spelregeltest 

De meiden van de D2 hebben zondag 15 juni tijdens de NK Spelregeltest in Rotterdam een mooie 2e plek behaald. Met hulp en steun van Mart Christiaens en enkele ouders werd deze dag gestart met diverse spellen, waarbij de kennis van spelregels in het handbal getest werd. De spellen bestonden onder meer uit het oplossen van rebussen, een

stormbaan met het vinden van de juiste vraag- en antwoordcombinaties, kooihandbal, het pilarenspel en een schriftelijke test. Na het tellen van de punten bleken onze meiden bij de beste 3 teams (van de in totaal 8) te zitten en dus een plek in de finaleronde te hebben bereikt. Via een vraag- en antwoordspel moest duidelijk worden wie zich kampioen van Nederland mag noemen. Onze meiden streden volop en dingden lang mee naar de titel, maar helaas moesten ze zich bij de laatste vraag gewonnen geven. Een fantastisch mooie 2e plek was het resultaat.

Van harte proficiat Fleur, Audrey, Lieke, Cecile, Renske, Selina en Sanne.

 

Aansluitend werd de damesinterland Nederland-Turkije bezocht met een ruime overwinning voor Nederland en diverse doelpunten van Angela Steenbakkers.

 

Al met al kunnen de meiden van de D2 terugkijken op een zeer mooie en geslaagde dag!