Meewerken aan feestavond?! 

De Bevo-dames kenden tot op heden een wisselvallig seizoen. Er werden hele goede potten gespeeld, welke afgewisseld werden met mindere potten. Dit zorgde voor een moeizaam competitieverloop.

Iedere keer wanneer de dames leken aan te sluiten bij de brede middenmoot werd dit patroon weer doorbroken met een mindere wedstrijd, zoals bijvoorbeeld de heenwedstrijd in Etten-Leur. Hierdoor bivakkeerden de dames lange tijd toch aan de onderkant van de ranglijst.

 

De laatste weken zijn de dames echter bezig met een opmars. De runner-up op de ranglijst achter kampioen DSS, Kwiek, werd thuis ruim verslagen en vorige week moest Fortissimo eraan geloven en werd er een ruime overwinning meegenomen uit sporthal de Rijnsloot.

Deze lijn willen de dames doortrekken...!

 

Nu staat dan Internos uit Etten-Leur weer op het programma. Zij zijn ook verwikkeld in de strijd tegen degradatie met maar een punt voorsprong op de "degradatiestreep". Uit werd een mindere wedstrijd gespeeld en werden twee kostbare punten verspeeld.

 

Zaterdag komt Internos echter naar de Heuf waar een feestavond rondom de "Vastelaovend" gepland staat na de wedstrijden. Na de dameswedstrijd gaan de heren proberen de vierde plaats in de ranglijst te consolideren tegen Tachos.

 

Kortom, alle ingrediƫnten om er een mooie Bevo-avond van te maken. Help beide ploegen met uw steun naar de winst en dan maken we er een mooie avond van!

 

19.00; Bevo DS - Internos

21.00; Bevo HS- Tachos

Aansluitend "Pre-Carnaval party"

 

@ De Heuf