Maurice Janssen nieuwe trainer dames Targos Bevo Hc 

Maurice Janssen (41) is met ingang van nieuwe handbalseizoen benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van Targos Bevo Hc-dames. Hij volgt Osvaldo Gomes op als trainer van de Targos Bevo Hc-dames.

De Zuid-Limburger heeft voor twee seizoenen getekend bij de Panningse ploeg. Hij heeft veel ervaring als trainer bij Overpelt (dames), Sittardia (mannen) en V & L (dames). De afgelopen anderhalf jaar stond hij aan het roer bij de V & L –dames, die in de eredivisie uitkomen.

 

“Ik wilde in eerste instantie een sabbatical year nemen, maar het projectplan van Targos Bevo Hc sprak me erg aan. Het aanbrengen van structuur binnen de damesafdeling sprak me aan. Talenten beter maken en naar een hoger niveau brengen, zodat Targos Bevo Hc structureel met de damesteams op het hoogste niveau kan spelen. Er wacht mij een grote uitdaging, maar samen kunnen we ver komen. De basis is goed, talenten laten rijpen, dan komen ook de resultaten.

 

Ik verheug me op een vruchtbare samenwerking. Het handbal leeft in Panningen en omgeving. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Opleiden en presteren kunnen harmonieus hand in hand gaan” stelt de nieuwe handbaltrainer van de dames van Targos Bevo Hc.