Martin Vlijm: nog een jaar Targos Bevo Hc 

Ook volgend jaar traint Martin Vlijm het herenteam van Targos Bevo Hc. 

Ook volgend jaar traint Martin Vlijm het herenteam van Targos Bevo Hc.

 

Dat hebben bestuur, technische commissie en Vlijm bekendgemaakt.

“Ik heb het hartstikke naar de zin bij Bevo. Het is is een ambitieuze club en ook een bijzondere club. Zoveel vrijwilligers die er hun schouders onder zetten. Dat is uniek in Nederland.”

 

Vorig jaar werd Vlijm landskampioen met Bevo. Dit jaar won de ploeg de Supercup en werd een ticket voor de BENE-League volgend seizoen veiliggesteld.

 

Daar stond tegenover dat Bevo werd geplaagd door veel blessureleed. “Mede door die blessures hebben we wisselvallig gespeeld dit seizoen”, aldus Martin.

 

Blij is de coach met de terugkeer van Toon Leenders en Merijn Haenen en de komst van jongeling Rick Elissen van OCI Lions.

 

“Toon en Merijn zijn met hun ervaring belangrijk voor de ploeg. Rick is een groot talent. We moeten niet meteen wonderen van hem verwachten, maar hij gaat beslist slagen bij Bevo.”

 

De selectie hervat over een week de training. Niet alleen Bevo heeft zich versterkt. Hetzelfde geldt voor Aalsmeer en Volendam, weet de trainer. Hij vindt het nog te vroeg om met prognose voor volgend seizoen te komen. “We willen wel weer bovenin meedraaien in de BENE-League”, aldus Martin.

 

Voorzitter Mustafa Amhaouch van Targos Bevo Hc; "Wij zijn heel blij dat Martin en de club het goed met elkaar kunnen vinden en samen kunnen verder bouwen aan onze topsport ambities. Zijn ervaring en persoonlijkheid sluiten perfect aan bij wat Targos Bevo Hc in deze fase nodig heeft."