Marijn Sinkeldam en Merijn Haenen terug bij Eurotech Bevo Hc 

Met de winst op Quintus hebben de herenhandballers van Eurotech Bevo Hc het jaar op prima wijze afgesloten. Tijd om nu op de lauweren te gaan rusten en te gaan genieten van de oliebollen hebben de Bevo-mannen echter niet.

De Limburgse HandbalDagen staan immers voor de deur en voor dit meest prestigieuze handbaltoernooi van Nederland wil coach Martin Vlijm zijn mannen goed voorbereiden. Zelfs op Tweede Kerstdag staat om die reden een training gepland.

Daarbij zullen twee oude bekenden bij de selectie aantreden. Zowel Marijn Sinkeldam, als Merijn Haenen, beide diverse jaren actief geweest voor de Heldenaren, zullen meetrainen en tijdens de Limburgse HandbalDagen als gast meespelen. In een korte reactie gaf Marijn Sinkeldam aan bijzonder uit te kijken naar de hereniging met zijn oud-ploeggenoten. Momenteel heeft hij zijn studie voorrang gegeven, maar is hij het handbal nog zeker niet vergeten. Met een studententeam speelt hij zijn wedstrijden op hoofdklasseniveau en dat maakt het extra pikant dat hij volgende week in Sittard tegenover de mannen van het grote Barcelona B zal staan. Het volledige programma voor de Limburgse HandbalDagen ziet er als volgt uit:

Datum

27-12-13

27-12-13

28-12-13

Thuis

FB Barcelona B (Spa)

HC Zomimak-M (Mac)

Eurotech Bevo Hc

 

---

Uit

Eurotech Bevo Hc

Eurotech Bevo Hc

HC Dukla Praag (Tsj)

Aanv

13.00u

21.00u

14.00u

 

Sporthal

Fitland XL

Stadssporthal

Stadssporthal

In de andere poule strijdt OCI/Lions met St.Petersburg (Rus), Aguas Santas Milaneza (Por) en HC Sporta Hlohovec (Slo) om een plek in de kruisfinales. Deze worden gespeeld op zaterdagavond om 19.00 en 21.15 uur. Een dag later staan de finalewedstrijden op het programma.

 

>Klik hier voor het complete programma van de Limburgse HandbalDagen 2013