Man of the Match- en balsponsor Targos Bevo Hc - FIQAS Aalsmeer 

Nick de Kuyper de Man of the Match

Namens SPORT 2000 DE BRUIJN bood Herman de Bruijn na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer, speler Nick De Kuyper het origineel shirt van Man of the Match aan dat natuurlijk bedrukt was in hun eigen professionele drukstudio.

SPORT 2000 DE BRUIJN zorgt in samenwerking met ERIMA voor de kleding en toebehoren voor de teams van Bevo Hc. Na een succesvolle wedstrijd gaf Herman aan dat als je succes wil hebben goed moet samenwerken om te presteren, dit geldt voor de sport en zeker ook voor het bedrijfsleven. Iedereen is van harte welkom in zijn moderne winkel aan de Ruijsstraat te Panningen.

 

Balsponsor Janssen Bouwen l Ontwikkelen

Na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer kreeg directeur Evert Janssen van Janssen Bouwen l Ontwikkelen uit handen van Nick de Kuyper de wedstrijdbal overhandigd. Evert had genoten van de wedstrijd en gaf duidelijk aan dat hij een sterke band had met de vereniging. Zijn kinderen spelen al jaren bij Bevo Hc en zij zijn dan ook met de hele familie trouwe bezoekers bij de wedstrijden. Evert gaf aan dat het belangrijk is om een duurzame verbinding aan te gaan met Bevo Hc, onlangs ondertekende hij een 10-jarige overeenkomst met Bevo Hc. Duurzaamheid in de bouw staat hoog in zijn vaandel, dit is tegenwoordig bijna zelfsprekend. In samenwerking met andere sponsors van Bevo Hc is dit mogelijk, aldus Evert.