Makkelijke overwinning Heren D1 van Eurotech Bevo Hc 

Heren D1 koploper in de competitie ontvingen nummer 4 Maasgouw D1. De heren wonnen de uitwedstrijd maar nipt met 8-9, dus er stond heel wat op het spel om de koppositie vast te houden en geen puntverlies te leiden.

De jongens kwamen uitstekend uit de startblokken en deden wat ze moesten doen, handballen. Fraaie acties gecombineerd met individuele hoogstandjes volgde elkaar snel op. Al snel stonden de jongens al met een ruime 5-0 voor. Een ruststand van 6-1 was dan ook zeker dik en dik verdiend. Ondanks de ruime voorsprong was het moeilijk doorkomen tegen de 6 nul verdediging, zeker omdat de tegenstanders een kop groter waren.

Ook de tweede helft gingen de jongens voor de overwinning. Er werd offensiever verdedigd waar enerzijds de tegenstander moeite mee had en anderzijds moesten de jongens er ook aan wennen. Fraaie acties vanuit de hoeken en mooie afronding was een genot om naar te kijken. Een eindstand van 11-6 op het scorebord was een duidelijke overwinning. De koppositie was niet in gevaar geweest. Van harte gefeliciteerd met de overwinning.

 

Man of the match : Tom Timmermans

Topscorer : Bauke Bruurs