Laatste loodjes nog wel van belang! 

Na de succesvolle reeks van vier overwinningen op rij waren de dames toch wel toe aan een mini-break. Februari werd goed begonnen met twee ruime overwinningen, maar afgesloten met twee moeizame overwinningen op Internos en SEW in eigen huis.

 

De doelstelling om in de vierde periode vol voor de nacompetitie te gaan staat echter nog wel fier overeind. Daarnaast doet de positie op de overall-ranglijst steeds meer recht aan de kwaliteiten die aanwezig zijn binnen de groep, maar dit seizoen niet altijd zijn getoond.

 

Ook wilden de dames in de terugronde niet negatief beslissend zijn in de beslissing om de onderste twee plaatsen. Tegen alle degradatiekandidaten werd in de terugronde tot op heden gewonnen.

 

Aankomende zaterdag wordt aangetreden tegen Nieuw Heeten, de laatste van die degradatiekandidaten, die op dit moment op doelsaldo de rode lantaarn draagt. Onderin is het echter reuze spannend met Nieuw-Heeten en Fortissimo op gelijke stand en Internos met slechts één puntje meer. Twee van deze drie ploegen lijken toch wel te gaan sneuvelen en met twee wedstrijden te gaan wordt de nood voor alle drie toch wel erg hoog. De ploegen gedragen zich daar ook naar.... Fortissimo won twee weken geleden nipt thuis van Nieuw Heeten en pakte de laatste strohalm. Een week eerder versloeg Nieuw Heeten Kwiek en pakte hiermee een van de reddingsboeien. Een overwinning deze week op de Bevo-dames zou hen verder op weg helpen.............

 

Maar de Bevo-dames willen verder gaan met blijven winnen, ook deze degradatiekandidaat verslaan en daarmee een gooi doen naar de vierde periode ofwel: voldoende belangen nog!

 

Hopelijk heeft de Vastelaovend-break de dames goed gedaan!

 

Zaterdag 8 maart 19.30; Nieuw Heeten - Bevo

 

De dames vertrekken om 16.00 vanaf de Heuf in Panningen. Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044).