Kras Volendam wint van een dolend Targos Bevo Hc 

Een gemotiveerd Kras Volendam besliste de wedstrijd tegen Targos Bevo Hc pas 15 seconden voor het slotsignaal. De 24-23 zege kwam volkomen terecht bij de Volendammers.

Targos Bevo Hc heeft eigenlijk vanaf de eerste minuut achter de feiten aangehold. Kras Volendam had eigenlijk bijna de gehele wedstrijd het initiatief. Aan Panningse zijde werden teveel fouten gemaakt. De ploeg speelde slordig. De echte wil om te winnen ontbrak. Bij de rust leidde Kras Volendam met 12-11. Na de pauze kende Targos Bevo Hc een korte opleving. De gasten namen zelfs een 15-13 voorsprong. Targos Bevo Hc verspeelde op kinderachtige wijze deze voorsprong. In ondertal kwam Kras Volendam op gelijke hoogte. In de slotfase kon Targos Bevo Hc na een 23-20 achterstand vlak voor tijd op 23-23. In plaats van dit gelijkspel te koesteren maakte een van de Panningse speler een fatale fout. Dit cadeautje leidde tot de winnende Volendamse treffer vijftien seconden voor tijd. Targos Bevo Hc zag in de stand Kras Volendam langszij komen. Zo spelend kan Targos Bevo Hc het bereiken van de Final Four uit zijn hoofd zetten. Een lichtpunt was er welin Volendam. Robin Jansen speelde zo’n 25 minuten mee. Komende donderdag 17 november moet Targos Bevo Hc bij JSN Hurry Up. Van de ploeg van oud- trainer Martin Vlijm werd in de openingswedstrijd van het seizoen met 31-26 gewonnen. Een overwinning in Zwartemeer zou een Gods geschenk zijn, maar dan moeten de mannen van trainer Harold Nusser wel uit een ander vaatje tappen.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Robin Jansen en Nick de Kuyper ieder 5, Jeroen van der Beucken 4, Rik Elissen en Pim Augustinus 3, Sonni de Jonge 2 en Niek Jordens 1.

 

Door: Mat Nellen