Kostbare eerste zege Herpertz Bevo Hc in Aalsmeer 

Door: Mat Nellen 

PANNINGEN – Herpertz Bevo Hc heeft aan het langste eind getrokken in een aantrekkelijk handbalduel tegen Fiqas Aalsmeer in Aalsmeer. Na een 15-14 achterstand bij rust, won de Panningse ploeg met 29-28 in de slotminuut.

Vanaf de eerste minuut gaven beide partijen elkaar geen duimbreed toe. Het scoreverloop was afwisselend. Op het ene moment leidde Herpertz Bevo Hc, op het andere moment Fiqas Aalsmeer. Herpertz Bevo Hc toonde karakter. Het positieve straalde van de Panningse ploeg af. Er stond een sterk collectief in het veld. Een ploeg met karakter, een ploeg, die wilde winnen. De beloning bleef dan ook niet uit. De ploeg, die de meeste aanspraak mocht maken, won verdiend met een doelpunt verschil. Een mooie opsteker voor de komende thuiswedstrijd op zaterdag 23 september tegen het puntloze Sasja. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in de Heuf.

Doelpuntenmakers Herpertz Bevo Hc: Niek Jordens 7,Robin Janssen 6,Pim Augustinus 5, Dario Polman 4, Niels Poot 3,Quinten Colman 2, Jeroen van den Beucken en Wouter Sas beide 1.