Koploper DSS op bezoek  

Na een goede reeks in november met 4 overwinningen in 5 wedstrijden brak begin december een harsloze periode aan met uitwedstrijden tegen Borhave en United Breda. In beide wedstrijden waren winstkansen maar brak een periode van lange scoredroogte de dames op.

Afgelopen woensdag werd aangetreden in Beek, waar een moeizame wedstrijd werd gespeeld tegen een fris spelend BFC. Zij staan in hun klasse ongeslagen bovenaan en speelden vol vertrouwen, terwijl de dames van Bevo juist op zoek zijn naar vastigheid en vertrouwen.

 

In november is de goede weg ingeslagen en na de harsloze onderbreking moet dit verder worden opgepakt in december want er zijn nog 4 punten te verdienen in 2013. Wel zijn dit beiden lastige wedstrijden.

 

Aankomende zaterdag komt koploper DSS op bezoek. DSS staat op dit moment, zoals verwacht aan de vooravond van het seizoen, onbedreigd op kop. Hierdoor kan de ploeg met veel vertrouwen spelen en lijkt het voor hen alleen zaak om de scherpte erin te houden om zodoende aan het eind van het seizoen rechtstreeks te promoveren naar de eredivisie.

 

Hoe verdiend dat ook is... De Bevo dames zullen hun huid zo duur mogelijk verkopen en gaan proberen de vierde thuisoverwinning op rij te boeken. Thuis en op volle sterkte moet er meer mogelijk zijn dan 35 minuten meekomen in de heenwedstrijd in Heemskerk, die uiteindelijk flink verloren ging met 32-20.

 

De dames gaan ervoor! Graag zien we uw hulp tijdens de wedstrijd tegemoet!

 

Za 14/12/13 20.00 Bevo DS1-DSS @ De Heuf