Koploper Aalsmeer op bezoek bij Herpertz Bevo heren A1 

Zondag jl. stond de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer op het programma. De uitwedstrijd, gespeeld in oktober, werd verloren met 41-29.

Dat de wedstrijd niet gemakkelijk zou gaan worden was bij de heren al bekend. Echter waren de heren goed gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten.

Het heren A team was aangevuld met 5 veldspelers en een keeper van de B1.

In het begin van de eerste helft lieten beide partijen goed verdedigingswerk zien. Men wist het doel pas te vinden na 8 minuten toen Bevo met een mooie actie 1-0 wist te scoren.

Ook Aalsmeer wist te scoren en het eerste kwartier ging de stand gelijk op. Hierna kwam Aalsmeer op voorsprong 5-8 met nog 5 minuten te spelen. Beide teams lieten snel spel zien.

 

In de tweede pakte pakte zowel Bevo als Aalsmeer het scoren weer op. Met nog 15 minuten te spelen keek Bevo tegen een achterstand op van 5 doelpunten. De heren bleven strijden

voor de punten en kon de stand brengen naar 21-25 met nog 4 minuten te spelen. Uiteindelijk gingen de punten mee naar Aalsmeer maar de heren hebben hard gewerkt en het publiek getrakteerd

op een mooie partij handbal. De eindstand was 22-27.

De volgende wedstrijd van de heren A wordt gespeeld op Zaterdag 9 maart om 17.45 uur in de Heuf tegen ARBO Rotterdam Handbal (momenteel op de 7e plek).