Komt u ook naar ‘Meet2Match’ Peel en Maas? 

Vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart wordt er in De Heuf Panningen een uniek evenement georganiseerd door de Industriële Kring Peel en Maas, ondernemersinitiatief WIJ maken werk van werk, Het Bouwens, Stichting Prisma, Bevo Hc en de gemeente Peel en Maas.

Een evenement met én voor bedrijven, onderwijs, leerlingen, burgers en overheid. Het doel is om bedrijven uit de gemeente met elkaar in contact te brengen, werkzoekenden te koppelen aan werkgevers en leerlingen geïnteresseerd te krijgen voor het bedrijfsleven in de gemeente. Alle activiteiten gebundeld op één gezamenlijke beursvloer met horecaplein in Evenementenhal De Heuf in Panningen.

 

Het zijn twee inspirerende dagen waar ontmoeten centraal staat. Vrijdag 23 maart zijn de deuren geopend vanaf 14.30 uur. Maar liefs 45 bedrijven uit de gemeente Peel en Maas presenteren zich aan u op de beursvloer. Als grote publiekstrekker op de zaterdag is de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) aanwezig met robot-demonstraties. De demonstraties staan gepland om 11.00, 13.30 en 15.00 uur. Ook handbalvereniging Bevo Hc organiseert deze dag van allerlei sportieve activiteiten.

 

Mét u en vóór u! Meet2Match Peel en Maas 2018

Vrijdag 23 maart van 14.30 tot 17.00 uur

Zaterdag 24 maart van 10.00 tot 16.00 uur

 

Toegang is gratis. Graag zien wij jullie allemaal op één van deze dagen!