Komt u ook naar ‘Meet2Match’ Peel en Maas? 

Eind maart wordt er in De Heuf Panningen een uniek evenement georganiseerd door de Industriële Kring Peel en Maas, ondernemersinitiatief Wij maken werk van werk, Het Bouwens, Stichting Prisma, Bevo Hc en de gemeente Peel en Maas. Een evenement met én voor bedrijven, onderwijs, leerlingen, burgers en overheid.

Het doel is om bedrijven uit de gemeente met elkaar in contact te brengen, werkzoekenden te koppelen aan werkgevers en leerlingen geïnteresseerd te krijgen voor het bedrijfsleven in de gemeente. Alle activiteiten gebundeld op één gezamenlijke beursvloer met horecaplein in Evenementenhal De Heuf in Panningen op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart 2018.

 

Als grote publiekstrekker is de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) op zaterdag aanwezig met robot-demonstraties (aanvang om 11.00, 13.30 en 15.00 uur).

 

Het zijn twee inspirerende dagen waar ontmoeten centraal staat. Vrijdag 23 maart is een business to business kennismakingsmoment voor ondernemers met de boeiende gastspreker Dik Bijl over ‘alles wordt anders’. In de middag volgt een beroepenoriëntatie voor leerlingen en een banenmarkt voor werkzoekenden en geïnteresseerden. Voor zaterdag 24 maart staat er naast de ondernemersbeurs ook de interactieve robotdemonstratie van de TU/e op de planning. Handbalvereniging Bevo Hc organiseert daarnaast ook sportieve activiteiten.

 

 

Mét u en vóór u! Meet2Match Peel en Maas 2018

Vrijdag 23 maart van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 24 maart van 10.00 tot 16.00 uur

 

Graag zien wij jullie allemaal op een van deze dagen!