Kaartverkoop gestart, poule-indeling bekend 

Dit weekend is de voorverkoop gestart van de tickets voor de Limburgse Handbal Dagen (LHD), die van 27 t/m 29 december plaatsvinden in sporthal Fitland XL in Sittard-Geleen. Tevens staat de poule-indeling online.

Op de vernieuwde website www.lhd.nl kunnen tickets digitaal besteld en betaald worden. Bezoekers kunnen kiezen uit dagkaarten of passe-partouts. Wie voor zo’n driedagenkaart kiest, krijgt tevens een aantal exclusieve kortingscoupons, die ter beschikking zijn gesteld door onze Ambassadeurs. Als de onlinebestelling is afgerond worden de tickets per e-mail toegestuurd.

 

Overigens zijn de prijzen van de toegangskaarten gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Bezoekers die lid zijn van de Stichting voor Sociale Instellingen (FSI) kunnen toegangskaarten met 35 procent korting kopen.

 

De line-up van de 29e editie van de LHD is inmiddels compleet. Naast de vaste deelnemers OCI-Lions (Sittard-Geleen) en Targos/Bevo HC (Panningen) zijn de volgende internationale topploegen vastgelegd: Halden Topphåndball (Noorwegen), Tenax Dobele (Letland), Associacaoa Artistic de Avanca (Portugal) en de nationale handbalploegen van Angola, Zuid-Korea en Iran. Inmiddels is ook de loting voor de poule-indeling geweest.

 

>Het programma van Targos Bevo Hc.