Jong Oranje-speler naar Eurotech Bevo Hc 

Rustig leek het bij Eurotech Bevo Hc in de weken na het laatste competitieduel. De schijnt bedriegt echter, want achter de schermen wordt hard gewerkt om de ambities voor de komende seizoenen waar te maken.

De club uit de gemeente Peel en Maas wil namelijk snel weer de weg naar boven inslaan en structureel terugkeren naar de top van de eredivisie. Voor komend seizoen heeft de ploeg van de nieuwe trainer William Gommans zich voorgenomen om in ieder geval weer een rol van betekenis te spelen in de play off-strijd om het landskampioenschap.

 

In dit streven past de komst van de nog jonge, zeer getalenteerde Marijn Sinkeldam. De 18-jarige cirkelspeler speelde eerder voor BFC en V&L en kwam het afgelopen seizoen uit voor Hurry Up. In Zwartemeer speelde hij een sterk seizoen, dat hij binnenkort nog kan bekronen met het veroveren van de nationale beker. Ook bij Jong Oranje, waar hij al geruime tijd geldt als vaste waarde, maakt hij keer op keer indruk. Niet alleen in aanvallend, maar zeker ook in verdedigend opzicht wordt hij gezien als een speler met grote mogelijkheden. De technische beleidsbepalers bij Bevo Hc hadden hem alle geruime tijd in het vizier en zijn zeer verheugd met zijn komst naar Panningen. Daar zal hij samen met Lukas Koppes de cirkelpositie gaan invullen. Tijdens de meest recente Limburgse Handbal Dagen, waar hij als gastspeler voor de Heldense ploeg in actie kwam, liet hij al zien zich prima binnen het team thuis te voelen. Een team, dat met de komst van Marijn Sinkeldam, inmiddels 4 actuele Oranje-spelers herbergt.

 

In de komende weken wordt achter de Bevo-schermen verder gewerkt om de plannen voor de komende seizoenen te realiseren. Daarbij zal veel, maar niet alleen aandacht zijn voor verdere versterking van de spelersgroep.