Jeroen van den Beucken: “Wij willen de volle buit” 

Hij was tegen Merksem Handbal de topscorer van Targos Bevo Hc, maar helemaal tevreden was Jeroen van den Beucken niet. “We hadden moeten winnen. We verspelen onnodig de winst in de slotseconden.

We werken keihard op de training. We hebben ook veel zelfvertrouwen. We hikken tegen die tweede overwinning aan. In dit dubbel weekend tegen twee sterke Belgische opponenten moeten we onze slag slaan. Eerst moeten we zaterdag 1 oktober thuis winnen van Achilles Bocholt en de volgende dag wacht in Hasselt dan de zware klus in Hasselt tegen Initia Hasselt. We hebben de potentie om in de top van de BENE-league mee te draaien. Ons doel is en blijft ons te kwalificeren voor de Final Four. We zullen komend weekend vanaf de eerste minuut er moeten staan. Strijden voor elke bal. Defensief en aanvallend geen fouten maken. Met passie en strijdlust de klus klaren. Gewoon het geluk afdwingen. Eerst thuis met steun van het publiek de tweede thuisoverwinning in de wacht slepen en de volgende dag in Hasselt de eerste uitzege boeken. Oktober wordt onze oogstmaand.”

 

De wedstrijd in Panningen begint zaterdag 1 oktober om 20.00 uur en zondag 2 oktober moeten de Panningse handballers om 15.00 uur aantreden. Als het aan Jeroen van den Beucken ligt, is Targos Bevo Hc na dit zware weekend vier punten rijker.

 

Door: Mat Nellen