Jeroen en Nick van den Beucken verlengen bij Herpertz Bevo HC 

PANNINGEN - Herpertz Bevo HC kan komend seizoen opnieuw rekenen op de sterkhouders Jeroen en Nick van den Beucken, die dit seizoen een sterk verdedigingsduo vormen bij Herpertz Bevo HC.

De 23-jarige Nick van den Beucken is de afgelopen jaren fysiek enorm gegroeid door het professionele krachttrainingsprogramma van Herpertz Bevo HC. Bij aanvang van het huidige seizoen zijn hierin weer nieuwe accenten gezet door een intensieve samenwerking te starten met Perrin Hendrix en Sporthelden, waarbij o.a. CrossFit training methodes geïntroduceerd zijn in het tophandbal. Nick wil de komende jaren ook aanvallend steeds meer gaan betekenen voor het team, en ziet bij Herpertz Bevo Hc dan ook nog uitdagingen genoeg.

 

Jeroen van den Beucken (25) was dit seizoen wederom één van de absolute topscorers van de BENE-League, samen met Damian Kedziora, Tommie Falke en Joao Ramos. De specialist op de linkerhoek ontwikkelt zich nog steeds verder. Door het handbal te combineren met een parttime baan als fysiotherapeut, heeft Jeroen wekelijks voldoende rust en tijd om ook volgend seizoen weer optimaal het uitgebreide trainingsprogramma bij Herpertz Bevo HC te kunnen volgen.

 

Club

De beide heren zijn ervan overtuigd dat het perspectief voor de club er ook de komende jaren goed uit ziet. Er heerst op dit moment een positieve en inspirerende flow en sfeer, waar ook het publiek een grote rol in speelt. Het afgelopen seizoen had Herpertz Bevo HC de meeste toeloop in publiek van alle BENE-League verenigingen. Het is dus fijn en motiverend handballen in Panningen!