Invoering digitale wedstrijdformulier een feit 

Al geruime tijd is het NHV bezig met de invoering van het DWF (digitale wedstrijdformulier). Vanaf 15 februari 2015 is het DWF voor de gehele wedstrijdsport beschikbaar.

De belangrijkste functie van Sportlink is het vervangen van het traditionele papieren wedstrijdformulier en spelerspasjes. De spelersopgaaf, spelerswissels, tuchtzaken, de wedstrijduitslag en in de toekomst nog veel meer kan allemaal in Sportlink geregistreerd worden.

 

Alle ingevoerde wedstrijdgegevens worden automatisch vanuit de app bij de bond vastgelegd. Het DWF word nu ook in de breedtesport toegepast.

 

De app is voor alle coaches/begeleiders, scheidsrechers en leden beschikbaar en alleen geschikt voor een tablet of mobiele telefoon. Per team zullen minimaal 2 personen ,coach en/of begeleider deze app kunnen bedienen op hun telefoon of tablet. Scheidsrechters worden apart aangemeld.

 

Mocht jij hulp, vragen of uitleg willen hebben hierover bieden wij jou de mogelijkheid om op woensdag 30 september of donderdag 1 oktober meer te ontdekken over Sportlink.

 

Jij bent vanaf 20.00 welkom in de kantine van SportArena de Heuf !