Inhaalwedstrijd Limburgse Bekerfinalewedstrijd 2014 

Op Zondag 29 Juni om 13.00 werden beide teams verwacht in Sporthal De Berkel te Horst, om de destijds gestaakte Limburgse Bekerwedstrijd, in te halen. Gezien beide teams “personele problemen” hebben, konden zowel Swift2000 als Targos Bevo toch nog het publiek 2 voltallige teams presenteren die om deze Limburgse Beker zouden gaan strijden.

Het scheidsrechterskoppel floot iets eerder de wedstrijd aan en al vanaf het begin van deze wedstrijd namen de Targos Bevo Heren A de teugels over. Rob opende de wedstrijd die gelijk werd verlengd door een doelpunt van Sander. Enigszins verrast was Swift 2000 hierin zodoende dat zij na 8 minuten speeltijd pas antwoord gaven op het scoreverloop. Intussen hebben onze Bevomannen al een voorsprong van 3 doelpunten bereikt, wat nog uitgebouwd ging worden. Coach Robin Gielen had de heren niets extra,s meegegeven in zijn wedstrijdoverleg voorafgaande aan deze wedstrijd. ”Sportief en fair en met veel plezier gaan we deze finalewedstrijd starten en hopelijk nemen we de Beker mee naar Panningen”. ”Mannen, succes en heel veel plezier !”,was zijn commentaar in de kleedkamer. De Targosmannen bleven maar scoren in dit 1e bedrijf van de wedstrijd, Swift2000 liep constant achter de feiten aan en kregen de aanvallen en hun verdediging niet aangepast op deze wedstrijd. Daardoor kwamen zij maar liefst tot 5x succesvol bij het Targos Bevo doel tijdens deze 1e 30 minuten van de 1e helft. De ruststand bedroeg na 30 minuten in het voordeel van Targos Bevo, 18-5. Coach Robin Gielen verwachtte van zijn spelers, altijd de maximale inzet, dit ook nu bij de opgeroepen Bspelers. Deze B spelers hebben dit nu duidelijk laten zien en in de voorbereiding hierin heeft Coach Robin Gielen nu al vruchten afgeworpen. Vooral in het 2e bedrijf liet Targos Bevo even de teugels varen, zodat Swift2000 even terug kon komen in de scores. Inmiddels stond het scorebord op 12-24 toen Coach Robin Gielen ingreep en graag zou zien dat zijn opgeroepen B spelers en A spelers deze Limburgse Bekerwedstrijd tot een positief resultaat zou brengen. Vanaf dit moment waren de scores bedeeld aan Targos Bevo HC. Swift2000 scoorde hierna 5x, wat de eindstand bracht op 17-32, voordeel Targos Bevo Heren A 2014. De aanwezige 50 supporters zagen een eindstand van 17-32 op deze zondagmiddag in Sporthal De Berkel.

Targos Bevo Heren A bedanken HV Wittenhorst voor deze improvisatie en het Dhr Biermans (wedstrijdsecreteriaat) en beide NHVscheidsrechters voor het mogelijk maken van deze Limburgse Bekerfinale inhaalwedstrijd.

 

Scores: Rob,Niels(7x),Jens(5x),Jelle(4x),Loek(3x),Jeroen,Sander,Guus(2x)

Superstops: Bram (6x), Jeroen (5x)