In memoriam: Zsuzsanna Lovas Nagy  

Het bestuur heeft met verdriet kennisgenomen van het bericht van het overlijden van Zsuzsanna Lovas Nagy. Zsuzsanna is vele jaren actief geweest binnen onze vereniging BevoHc. Ze was een gepassioneerd handbalster en die passie heeft ze meegebracht naar onze club als trainster. Ze was een motivator voor vele dames handbalsters en stond altijd als een moeder klaar voor de teams. Wij wensen de familie heel veel sterkte met het verwerken van het verdriet.

 

Bestuur Targos Bevo Hc

Bericht Dames 2 

Lieve Zsuzsanna,

 

Vijf seizoenen heb jij aan het roer gestaan bij Dames 2 van Bevo.

We hebben je leren kennen als een ontzettend lieve vrouw die altijd voor iedereen klaar staat.

 

Was voorheen dames 2 geen populair team om in te spelen, nu staat iedereen in de rij om mee te doen en bij ons aan te sluiten! Je hebt van ons een hecht team gemaakt, waarin je zorgde voor een goede sfeer tijdens trainingen, wedstrijden en daarbuiten.

 

Met jouw passie voor de handbalsport heb jij ons allemaal laten groeien, met afgelopen seizoen een mooie tweede plek met maar 2 nipt verloren wedstrijden.

 

Je hield van grapjes. Bijvoorbeeld het tikken op iemands schouders. Bij het voelen van een tikje op de schouder draaiden we nog steeds heel verbaasd om. Als er dan niemand te zien was, stond jij al stiekem te lachen omdat we er alweer ingetrapt waren. Of de zogenaamde vlek op je shirt. Ook hier heb je ons vaak mee weten te pakken.

 

Afgelopen jaar ontdekte je Facebook. Dit hebben wij gemerkt: allemaal oude handbalfoto’s van je kwamen voorbij en we kregen opeens verdacht veel voetenwerk op de training. Deze oefeningen kwam je dan op facebook tegen en wilde je graag met ons uitvoeren.

 

Dankzij jou heeft de Hongaarse keuken er een hoop fans bij gekregen! Wat hebben wij genoten van je lekkere goulash. Nog nooit waren wij zo stil tijdens het eten. Wij hebben al wat pogingen gewaagd om het na te maken, maar niks kan tippen aan die échte Goulash van Suzy.

 

Afgelopen teamweekend hebben wij ook kennis mogen maken met het typisch Hongaarse drankje Palenka. Proeven zouden we allemaal, daar kwam niemand onderuit. Maar een klein slokje was voor ons al meer dan genoeg,

 

Zsuzsanna, je was een vrouw met een hart van goud. Je zou nooit iemand kwaad doen en dat respecteerden wij enorm. Wat zullen wij jou gaan missen op en rondom het handbalveld.

 

Helaas is het ons afgelopen seizoen niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen. Dit jaar gaat het lukken, voor jou!

 

Lieve Szuszy, Dankjewel voor alles! Rust zacht, we zullen jou nooit vergeten.

 

Heel veel liefs, Dames 2 Bevo