Iets goed te maken! 

Aankomende zaterdag reizen de Bevo-dames af richting Nieuwegein. Tegen de dames van Nieuwegein is echter wat goed te maken. Er werd dit seizoen 3 maal verloren in de eigen Heuf. 3 maal nipt van Quintus 2, DSS en.... Nieuwegein.

Werd er in de wedstrijden tegen Quintus 2 en DSS keihard gestreden voor de punten, waarbij dit net geen punten opleverde, tegen Nieuwegein werd veruit de zwakste wedstrijd van het huidige seizoen gespeeld. Zonder Nieuwegein te kort te willen doen, behaalden de Bevo-dames absoluut niet hun niveau. Zie wedstrijdverslag. In een matige wedstrijd wilde Nieuwegein het liefst winnen en wonnen destijds dan ook terecht.

 

Aan de dames om aankomende zaterdag de punten mee te nemen uit Nieuwegein om de nederlaag van enkele maanden geleden recht te zetten en te laten zien dat er veel meer in zit dan destijds. Gesteund door de overwinningen op Quintus 2 en Westlandia van de laatste weken is het vertrouwen immers aanwezig.

 

Het zal echter niet eenvoudig worden. Na mindere wintermaanden in 2013 is ook Nieuwegein de laatste weken bezig aan een revival. Zij behaalden de laatste 2 wedstrijden 3 punten (Kwiek gelijk en Fortissimo winst) dus de Bevo-meiden moeten er vol tegenaan.

 

Dit willen zij ook en gaan zij ook doen!

 

Za 11/01/2014 19.15; Nieuwegein- Bevo @Galecop

 

De dames vertrekken om 16.30 vanaf de Heuf in Panningen. Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044).