Mooi weekend Heren A1 

Eurotech Bevo Hc Heren A1 in het voorprogramma BeneLuxLiga-wedstrijd United Tongeren - E&O Emmen

 

Afgelopen Zaterdagmiddag reisden onze Heren A1 af naar het Belgische Tongeren om in het voorprogramma te spelen van de BeneLuxLiga wedstrijden die later deze avond zouden plaatsvinden.

Vertrokken werd er vanaf De Heuf in Panningen om 15.30. Aangezien er nog een paar “pijntjes” waren onder de spelers had trainer / coach Robin Gielen 2 spelers toegevoegd aan het team. Sjoerd Michiels(HS2) en Jeroen Hegger(HA2) vervangen de geblesseerde spelers (Jens en Noud) en de afwezige spelers (Rob en Rene) perfect!

 

De openingstreffer was voor Eurotech Bevo maar werd hierop direct beantwoord door United Tongeren. De wedstrijd verliep gelijk op. Goede combinaties zag het publiek in de 1e helft. Tussenstand bij rust was 13-13.

In de 2e helft werd er over en weer gescoord en eindelijk hadden de Bevo-heren een passende sparringspartner gevonden. In de 2e helft nam United Tongeren de regie over. Eurotech Bevo Hc reageerde hierop helaas te laat, zodat we met nog 20 minuten op de klok een stand zagen van 21-17 in het voordeel van United Tongeren.

United Tongeren rook kansen en zette alles op alles om verder uit te kunnen lopen in de stand. Met nog 12 min op de klok besloten de Bevo-heren de inhaalrace in te zetten. Helaas lukte dit niet helemaal. De eindstand stokte op 26-24 n het voordeel van United Tongeren.

 

Na de wedstrijd werden de heren perfect verzorgd door de gastheer United Tongeren.

Gezamenlijk werd ons een maaltijd aangeboden en daarna kon het team genieten van de BeneluxLiga wedstrijd United Tongeren- Pals Groep E&O.

 

Scores: Bart(7x),Sander(5x),Niels(4x),Nick(3x),Ephrahim(2x),Sjoerd,Joost en Jeroen(1x). Super Stops; Mark (3x),Rick(1x) 7mrt; Tongeren(5x)Eurotech Bevo(2x)

 

De Eurotech Bevo Hc Heren A1 bedanken Handbalpromotion Eurotech Bevo HC en United Tongeren voor het mogelijk maken van deze zaterdagavond!

 

 

Zondag 20 JAN Eurotech Bevo Heren A1 – Swift 2000

 

Afgelopen Zondag om 13.10 in De Heuf speelden de Eurotech Bevo Hc Heren A1 een thuiswedstrijd tegen Swift 2000 Heren A. Vanwege de nog bestaande blessures was Jeroen Hegger toegevoegd aan het team door coach Robin Gielen. Afgelopen Zaterdag had hij zijn inzet al laten zien. Deze middag heeft hij dit uitgebouwd tijdens deze wedstrijd. Als uitgenodigde speler scoorde hij liefst maar 4x in de wedstrijd tegen Swift 2000.

 

Vanaf minuut 1 hadden de Heren A1 de wedstrijd in handen. Swift 2000 werd geen enkele mogelijkheid geboden om te scoren. Vanuit Swift 2000 werd er geprobeerd om de score te beinvloeden, maar dit werd gecorrigeerd door onze Bevo-mannen. Dit regeerde het verder verloop van deze wedstrijd. Ruststand was 21- 7.

 

Na de thee hervatten beide teams de wedstrijd. Swift 2000 zag de bui al hangen. Heren A1 liet zien hoe zij het zouden kunnen afmaken. Na de rust is er nog 3x gescoord door Swift. De leiding werd sportief overgenomen door Eurotech Bevo Hc Heren A1 met een eindstand van 40- 10.

 

Scores Eurotech Bevo Hc; Niels(7x),Sander,Bart,Nick(6x)Joost,Jeroen(4x),Noud,Rene(2x),Eef(1x).