Herpertz Bevo Hc verlengt contracten met trainers 

(door Mat Nellen) 

PEEL EN MAAS - Herpertz Bevo Hc heeft de contracten met trainer Jo Smeets en assistent-trainer Lambert van Berlo van de herenploeg verlengd.

Herpertz Bevo Hc is zeer tevreden over het werk van trainer Jo Smeets en assistent-trainer Lambert van Berlo. Herpertz Bevo Hc draaide goed mee in de BENE-league en doet nog mee om de prijzen in de beker en strijdt nog mee om het nationale kampioenschap.

 

Trainer Jo Smeets is tevreden over de voortzetting van zijn contract. “We zijn op de goede weg met het team, en hebben tot nu toe een goed seizoen gedraaid. We hebben tot de slotdag meegedaan in de BENE-league en het team maakt nog steeds progressie. Natuurlijk zijn er verbeterpunten, maar er staat een prima team dat alleen nog maar kan groeien. Daarnaast komen er talentvolle jeugdspelers aan. We moeten er alleen voor gaan zorgen, dat we nog stabieler worden. Gelukkig hebben reeds een aantal sterkhouders aangegeven bij de ploeg te blijven. Ook in de trainersstaf werken we als een goed team. Ik heb alle vertrouwen in toekomst.”

 

Lambert van Berlo gaat het zevende seizoen als assistent-trainer in. “Met trainer Jo Smeets is het prettig samenwerken. We voelen elkaar aan. De prestaties van het team zijn uitstekend en de spelvreugde straalt er van af. We moeten alleen nog gaan oogsten, maar ik heb veel vertrouwen in een goede toekomst.”