Herpertz Bevo Hc verlengt contracten met spelers 

(door Mat Nellen) 

PEEL EN MAAS - Herpertz Bevo Hc heeft de contracten met aanvoerder Pim Augustinus en Dario Polman van de herenploeg verlengd. De beide heren komen dus in het nieuwe seizoen opnieuw uit voor de Panningse ploeg.

Speler Dario Polman straalt tevredenheid uit. “Ik merk dat de ploeg zelfvertrouwen uitstraalt en dat we ook komend seizoen mee kunnen draaien. We moeten voor de prijzen gaan. Onze concurrenten uit Aalsmeer, Volendam en Sittard worden komend seizoen nog sterker, en wij moeten gelijke tred houden en tevens goede spelers op de bank hebben. Ik heb vertrouwen in Herpertz Bevo Hc, en daarom heb ik voor twee jaar bijgetekend bij deze sfeervolle club.”

 

Aanvoerder Pim Augustinus behoort tot de ervaren krachten in de ploeg. “We zijn gedurende het seizoen als team flink gegroeid. Dit is onder meer te danken aan de trainer en de gretigheid van de groep. We moeten alleen nog constanter worden in ons spel. Ik heb veel vertrouwen in het team, de staf en de visie van de club. Reden genoeg om volgend jaar weer voor deze mooie club uit te komen.”