Herpertz Bevo Hc - Hercules 

Voor de dames 1 van Herpertz Bevo Hc staat zaterdag weer een wedstrijd op het programma. Na een welverdiende pauze staat voor de dames gelijk een wedstrijd met grote belangen op het spel.

Tegenstander zaterdagavond in SportArena de Heuf is Hercules uit Den Haag. Laat dat nou een ploeg zijn met dezelfde punten als Bevo. Onderin in de Eerste Divisie is het ongemeen spannend. De nummer laatst PSV staat op 4 punten, Bentelo 7 en Hercules en Bevo hebben er 8. Gemini sluit dit rijtje af met 10 punten. Goede voornemens voor het nieuwe jaar is handhaving in de Eerste Divisie.

In Den Haag op de tweede speeldag verloor Bevo met 16-14. Een wedstrijd met sterke dekkingen en prima keepsters.

Een speciale wedstrijd zal dit zijn voor Lieke Rademakers. Voor de sterke cirkelloopster is dit voorlopig haar laatste wedstrijd voor Bevo. Zij is er wegens werkzaamheden niet meer bij. Een flinke aderlating voor de ploeg, maar de meiden zijn gebrand op een overwinning.

Afgelopen woensdag zijn de eerste trainingen weer gestart onder leiding van Maurice Janssen. In de vakantie hebben deze meiden nog flink doorgetraind, iedereen is er van bewust dat de belangen groot zijn deze wedstrijd. Anke Kuipers keepster van de dames vindt dat Bevo wat goed heeft te maken de 2de helft van het seizoen. ‘’Wij willen niet meer de kaas van onze brood laten eten’’. In de vorige wedstrijd tegen Hercules stonden wij met 4 doelpunten voor, en hebben wij dit nog weggegeven. We kunnen beter en willen dit dan ook zaterdag laten zien.

 

De wedstrijd zaterdag begint om 20.00.

Alle support is welkom.