Heren B1 verliest oefenwedstrijd in laatste seconde 

Afgelopen weekend speelde de Heren B1 van Eurotech Bevo Hc tegen de Heren B van Die Moerser Adler. Vanaf het eerste fluitsignaal kwamen de Duitsers zeer goed uit de startblokken. Aanvallend werd er scherp en snel gespeeld.

De Bevo-heren keken in deze fase zich elkaar eens goed aan. De eerste 15 minuten mochten Die Moerser Adler laten zien wat ze konden daarna nam Eurotech Bevo langzamerhand de leiding van hun over.

Met snel aanvallend spel en een defensieve verdediging kwamen ze terug in de wedstrijd en namen een voorsprong. De duitsers herstelden zich snel en wilde de aansluiting niet verliezen. Het werd een spelletje wat op en neer ging. Fraaie acties door beide teams leidde tot een voor het publiek amusante wedstrijd.

 

In de 2e helft kwam er een lichte dip in het Duitse team waar Eurotech Bevo maar heel even van heeft geprofiteerd. Maar na 20 min gespeeld te hebben in de 2e helft,werd het toch nog spannend in De Heuf. In de laatste seconde van de wedstrijd beging Eurotech Bevo een verdedigingsfout waardoor Die Moerser Adler de toegekende vrije worp nog mochten nemen. De muur van spelers konden echter niet verhinderen dat Die Moerser Adler deze wedstrijd hebben afgesloten met 27-26 overwinning in hun voordeel.

 

Spelers, trainers, coaches en natuurlijk het publiek hebben genoten van een zeer sportieve wedstrijd !!!! Na afloop was de eindstand snel vergeten maar niet dat we tegen een duits team hadden gespeeld!! En dezelfde reactie kregen we ook van Die Moerser Adler !!!!! Een uitnodiging van Die Moerser Adler kunnen we dan ook zeer zeker verwachten.

 

Komend weekend staat de 2e oefenwedstrijd op het programma voor de Eurotech Bevo B1. De heren nemen het zondagmiddag 4 maart op tegen Olympia ’89 B1 uit Oss. De wedstrijd begint om 14.15u in De Heuf.

 

U komt toch ook weer kijken?