Heren B1 sluit verleden af, gaat voor de volle winst !!! 

De dip was erin gekomen na de wedstrijd, enkele weken geleden tegen de Sittardia uit. Men vond mekaar niet meer en over en weer werden er basisfouten gemaakt die de weerga ervan niet kende.

De wedstrijd uit tegen V& L moesten de heren ook veel incasseren maar ook hier werd niet overtuigend gespeeld door het hele team. Zelden, maar ook zeer zelden, zien we langs de lijnen een coach die een geheel ander team ziet spelen. Alle uitleg en aanmoedigingen waren helaas niet voor de oren van de Heren B1 bestemd.

 

Een "time out" was bij deze 2 wedstrijden zeer gegund geweest voor de coach. Maar helaas............. Voor coach Frank vd Beuken betekende dit dat er veel werk aan de winkel was om alle kopjes weer omhoog te krijgen.

Vorige week thuis tegen BFC begonnen de heren uit hun oude vaatje te tappen. Er was weer zelfvertrouwen, balzekerheid en de teamspirit leek ook omhoog te gaan.

 

Met winst werd afgesloten tegen het altijd lastig spelend BFC. Afgelopen zondag gingen de heren op bezoek in het, berg en dal gelegen, Voerendaal namelijk Gemini B1. Stemming was goed,de reis was gezellig kortom de heren hadden er zin in. Het ritueel, omtrekken met gezonde hapjes, werd vergezeld met een speech die aan het team maar ook persoonlijk op de man gericht was. Dit was de heren onbekend zodat alle Sinterklaaskado’s werden vergeten en dat het muisstil werd in de kleedkamer.

 

Men keek mekaar eens goed aan en de altijd puberende vriendelijke oogjes,veranderde in de strakke ogen van Eurotech Bevo HC H1 spelers.

De speech miste zijn uitwerking niet en dat lieten de heren vanaf de 1e speelminuut zien. Gemini had gedacht te willen stunten maar onze heren namen vanaf het 1e fluitsignaal de wedstrijd over. Vanaf alle posities werd er gescoord en we liepen al heel snel uit naar een riante voorsprong van 10-22 in het voordeel van Bevo. Na de "thee" liep de "Bevomachine"gewoon door of dat dit dagelijkse kost was. Spelers vonden zich blind en de altijd al gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd !!!

 

De eindstand stond op 18-42 in het voordeel van Bevo maar............

We hebben gewonnen door Teamspirit...samenspel maar vooral weer interesse in elkaars spel !!!!

 

Niels, Jens, Ramiro, Giel, Pim, Jeroen en Noud eindelijk uit deze dip herrezen !!!!! Super,gewoon klasse hoe jullie speelden !!!

Jon, Loek en Joey, het was heerlijk om te zien hoe jullie je optrokken aan het team !!!!

 

Conclusie: Als team hebben jullie vandaag je eigen "ik" weer laten zien !!

Trots mag je zeer zeker zijn,niet op de uitslag,maar vooral op jouw zelf !!!!

Ik ben zeer zeker TROTS op jullie allemaal !!!!!!!

Met vol vertrouwen in jullie allemaal kijk ik uit naar het volgend weekend........Sittardia thuis om 15.25U !!!!!

 

Ik weet zeker dat jullie op dit moment hetzelfde denken als ik nu..........

 

Toeschouwers; VOL IS VOL !!!!!