Heren 2 komen te kort aan het eind 

Zaterdagavond hebben de heren 2 van Eurotech Bevo Hc verloren van de huidige nummer 4 van de ranglijst Fiqas Aalsmeer 2 met 26-30. Bij de start van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat de heren 2 zouden verliezen. Binnen korte tijd stond er een 4-0 op het scorebord.

Het ging te gemakkelijk, waar de heren zelf van onder de indruk waren. Zoveel zelfs dat ze even de wedstrijd vergaten, waar vervolgens Fiqas dankbaar gebruik van maakte. Een 4-3 was het gevolg.

In het eerste bedrijf van de eerste helft liet vooral de van ziekte terug kerende Robin Berkers zien dat hij volledig hersteld was. Echter hij kon ook niet voorkomen dat het blok in de verdediging vaak niet goed was, waar de nummer 8 van Fiqas tot 7 keer toe dankbaar gebruik van maakte. Stand bij rust 17-15.

 

Na rust ging het in het eerste deel van de tweede helft gelijk op tot een stand van 23-23. De nummer 8 van Fiqas kreeg mandekking, en dat wierp meteen zijn vruchten af. Maar na enkele arbitrale dwalingen raakte de heren 2 van Eurotech Bevo het spoor bijster en daar maakte de heren van Fiqas Aalsmeer dankbaar gebruik van. Met 3 snelle aanvallen werd de stand naar 24-27 getild, waarna de heren van Bevo geen antwoord meer hadden. De wedstrijd eindigde wat slordig in een stand van 26-30. Jullie hebben laten zien dat je drie kwartier de meerdere was, dus dit geeft goede moed voor de volgende wedstrijd.

 

Speciaal aandacht mag er in deze wedstrijd zeker zijn voor Bart Hofmeyer, die liet zien dat hij niet alleen een goede coach is voor de Dames 1 van Eurotech Bevo Hc, maar ook nog steeds over zeer goede handbal kwaliteiten beschikt.