Heren recreanten 1 van Targos Bevo Hc sluiten de trainingsstage in harmonie af 

Het derde weekend in september sluiten de heren recreanten van Bevo hun voorbereiding af met een trainingsweekend/stage. Dit jaar ging de reis naar het Belgische Stavelot, een van de oudste steden van Belgiƫ.

Stavelot rijk aan cultuur, geschiedenis en natuurlijk het bourgondisch leven.

Het thema van het weekend was samenhorigheid, teambuilding. Alles moest gedeeld en in samenspraak geregeld worden. De organisatie had een mooie accommodatie in het centrum afgehuurd waar de training gecombineerd met de rustmomenten moesten plaatsvinden.

 

De hoofdactiviteit van dit weekend was om samen een overheerlijk maal voor te bereiden, te koken en natuurlijk later te genieten van dit maal met een overheerlijk wijntje.

 

De groep werd verdeeld in kleiner groepen. Deze waren verantwoordelijk voor ieder zijn eigen gang bij het diner. Ijverig werd er 's middags inkopen gedaan en even later stond de eerste groep al in de keuken te kokkerellen. Het resultaat mocht er wezen, alles werd uit de kast gehaald om goed voor de dag te komen. 'S avonds werd er dan ook met volle teugen genoten van het gezamenlijke diner. Een geslaagd weekend en voorbereiding om samen sterk de competitie in te gaan.

 

21