Heren D1 van Eurotech Bevo Hc winnen overtuigend in Venlo 

De jongens van de D1 reisde zeer geconcentreerd af naar Venlo. Daar moesten ze spelen tegen de D1 van handbal Venlo. Een wedstrijd die op papier niet makkelijk zou zijn. Strakke koppies in het kleedlokaal, de jongens waren gespannen, de wedstrijd kon beginnen ze waren er klaar voor.

De wedstrijd verliep in de eerste minuten niet zoals de coach wilde, de jongens kwamen dan ook niet goed uit de startblokken. Een achterstand van 3-1 stond dan ook snel op het scorebord. De jongens waren gewaarschuwd en schrokken natuurlijk hierdoor wakker. Het tempo ging omhoog en de jongens begonnen te handballen. De ene fraaie actie na de andere volgde elkaar op. Kaj de cirkelloper stond opscherp, hij werd dan ook vaak door zijn medespelers aangespeeld. Kaj wist dan wat hij moest doen en ronde uitstekend af bij de goed keepende goalie van handbal Venlo.

Een ruststand van 6-10 in het voordeel van Bevo was dan ook dik en dik verdiend.

In de rust kregen de jongens nog wat tips van hun coach, dit had zijn effect in de tweede helft. De jongens speelde als een eenheid en als team. Er volgde nog meer mooie acties, er werd goed gekeken naar de vrije man. Het publiek genoot van het fraaie handbal en juichte de jongens naar een goed resultaat. Ook de keeper van Bevo, Rodjero groeide in de tweede helft, hij werd een onneembare vesting in de goal. De spelers van Venlo werden er wanhopig van, Rodjero had wel 19 stops. De overwinning was dan zeer duidelijk in het voordeel van Bevo, de eindstand van 11-25 was zeker terecht.

 

Topscorer van de wedstrijd : Kaj 9x

Best assist van de wedstrijd : Bauke

Keeper van de wedstrijd : Rodjero

 

Man of the Match : Melle, Daan, Tom, Ruud, Thijs, Kaj, Bauke en Rodjero

 

Jongens van harte gefeliciteerd met deze overwinning, jullie hebben als team gespeeld en gewonnen ondanks het gemis van de altijd goed verdedigende Kaan.

 

Supporter21