Heren D1 spelen kampioenswedstrijd tegen Eksplosion 

Wat is er nog mooier dan op de laatste speeldag van de competitie kampioen te worden? Dat was de uitdaging voor de jongens van trainer-coach Danny van Katwijk. Er moest gewonnen worden van de jongens van Eksplosion.

De spanning was al een hele week voelbaar, de jongens wilde zo graag en bedachten al alle scenario's hoe ze de wedstrijd gingen aanpakken. De spanning liep elke dag meer op, niet in slaap komen, onrustig slapen, geen honger etc, etc.

Aan tafel werden de ouders er horendol van, de jongens hadden het maar over een ding, de wedstrijd van afgelopen weekend.

 

De wedstrijd begon gespannen, de meegereisde supporters lieten zich van hun beste kant horen. Slordig spel, gespannenheid kwam het spel niet ten goede. Toen eenmaal het eerste doelpunt viel zag je de druk van hun schouders vallen. Al snel kwamen de jongens op stoom en begonnen heerlijk te ballen, fraaie aanvallen en mooie combinaties volgde elkaar op. Voor het publiek een fantastische wedstrijd om te zien en te beleven. Ook de keeper van Bevo stond z'n mannetje in het doel. De buit was binnen, de jongens stormde op een ruime overwinning af. Het kampioenschap was binnen. Jongens van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Na de wedstrijd werden alle ouders / supporters gevraagd om in het kleedlokaal te komen om de jongens te feliciteren. De jongens ontvingen van de ouders iets lekkers en een mooi shirt als aandenken en de jongens bedankten de ouders met een oorverdovend applaus. Ook werden de trainers niet vergeten die elke week weer klaarstonden om de jongens te trainen. Trainers bedankt voor jullie inzet. In de Heuf werd het feest tot in de late uurtjes voortgezet en werd het kampioenschap gefeest zoals een kampioenschap gevierd moet worden. Spelers, ouders, trainers, coach hartelijk bedankt voor het fijne seizoen.

 

Supporter 21