Heren C1 blijft op kampioenskoers 

Vandaag de wedstrijd tegen middenmoter WHC. De eerste wedstrijd tegen WHC werd met 15-27 gewonnen. Echter was WHC toen niet compleet. Vandaag kwam Bevo als een raket uit de startblokken. Op een gegeven moment stond het 8-0 op het scorebord.

Doordat WHC veel balverlies leed kon Bevo hier uitstekend van profiteren. Het leek wel of de busreis voor WHC wat te lang was geweest. Iedereen bij Bevo kwam lekker aan scoren toe. De verdediging stond de eerste helft zeer goed. Er werd goed gesloten door Bevo.

Rust 14-5

 

Na de rust kwam WHC wat meer los, en Bevo ging in de aanval te gehaast spelen.

WHC kwam regelmatig en te gemakkelijk aan scoren toe. De concentratie was helemaal weg bij BEvo. De sportieve ploeg uit Den Haag werd wat brutaler in de aanval, en het leek wel of Bevo het wel allemaal goed vond. Een duidelijke overwinning, echter moet er volgende week zondag om 12.00 uur de topper thuis tegen Aalsmeer geconcentreerder gespeeld worden.

Kom onze boys zondag aanmoedigen.

 

Eindstand 35-21

 

Voor info voor de te kopen BEVO sokken (gele sokken met Bevo logo erin geweven) kunt U terecht bij Bevo C1 tijdens de trainingsuren van de C1 op dinsdag/woensdag en vrijdag van 18.15 uur.