Heren B1 sluit laatste competitiewedstrijd af met winst ! 

Zondagmiddag jl. stond de uitwedstrijd tegen het Rotterdamse Snelwiek op het programma.

 

Een gemotiveerd B1 team ging voor de laatste competitiewedstrijd zondagmorgen op weg naar Rotterdam.

De vorige uit- en thuiswedstrijd tegen Snelwiek werden wel gewonnen, maar Snelwiek is geen gemakkelijke tegenstander.

 

In de eerste helft verliep de stand gelijk op; Bevo en Snelwiek scoorde over en weer. De verdediging aan de zijde van Snelwiek zat goed dicht en in de aanval wist men te gemakkelijk te scoren. Ook de heren van Bevo wisten het doel gelukkig te vinden en men ging de rust in met 1 doelpunt achterstand; 15-14.

 

In de tweede helft leek het alsof, na het uitvallen van een sterke hoekspeler van Snelwiek, de rest van het Snelwiek team hun 'kopjes' liet hangen. De kleine achterstand werd door de heren van Bevo in korte tijd veranderd in een riante voorsprong. De Bevo spelers wisten elkaar feilloos aan te spelen, waardoor zowel vanaf de cirkel als vanaf de hoeken de kansen goed werden benut. Ook werd er drie maal gescoord vanuit een break-out.

 

Na 50 minuten spelen wisten de heren B1 hun laatste competitiewedstrijd af te sluiten met een mooie overwinning. Eindstand 23-34.

 

Het Paasweekend zullen de heren B1 deelnemen aan het internationale toernooi 'Youth cup HBD 2018' in Dudelange - Luxemburg. (http://www.youth-cup.lu)

Wij wensen de heren veel sportplezier!