Heren B1 ontvangen koploper Gemini B1 

De voorbereiding van de heren B1 moet altijd tot in de puntjes zijn geregeld. Daar hoort warmlopen op muziek natuurlijk bij, de heren vroegen aan een van de ouders om de muziekbox te brengen zodat de voorbereiding voor de heren ook optimaal zou zijn.

De heren van Bevo waren er op gebrand om revanche te nemen op Gemini. De uitwedstrijd tegen Gemini was de enige wedstrijd die ze tot nu toe verloren waren.

De jongens stonden op scherp en kwamen uitstekend uit de startblokken. Mooi aanvallend spel en combinaties waar het publiek van kon genieten. Ook de verdediging stond goed.

 

Beide teams pakte stevig aan en de scheidsrechter had er zijn handen vol aan. Het leek wel of de jongens vleugels hadden gekregen. De combinaties liepen vloeiend en de inzet was super. Er werd al van de tribune vergelijkingen gemaakt met de Heren 1 van Bevo.

 

Ook de team spirit zat er uitstekend in, de jongens vochten voor elke centimeter.

Een ruststand van 16-14 was dan ook zeker terecht. Echter de heren moesten wel de tweede helft scherp blijven om niet kopje onder te gaan tegen Gemini.

Ook de tweede helft bleven de mannen uitstekend spelen met fantastische acties van o.a. Jon en Guus. Het spel werd wel steeds grimmiger, ook de tegenstander begreep de belangrijkheid van de overwinning. De heren van Bevo hielden gelukkig hun hoofden bij de les en stoomden door. Het publiek zat op het puntje van de stoel en schreeuwden de jongens naar een verdiende overwinning. Eindstand 34-29

 

Man of the match : Jon Rijks

 

Supporter21