Heren B1 naar Amstelveen voor Tritoernooi  

In de aanloop naar de competitie en op uitnodiging van Aalsmeer, stond er voor de heren B1 op zondagmorgen 23 september jl. een ritje in de stromende regen naar Amstelveen voor een tritoernooi op het programma.

Niet alleen Bevo, ook Hellas Den-Haag was hiervoor uitgenodigd. Dus de nrs 1 t/m 3 van het afgelopen NK stonden weer eens tegenover elkaar.

Een zekere spanning was er bij de jongens aanwezig, ook benieuwd naar de teamsamenstelling voor komende competitie bij Fiqas Aalsmeer en Hellas Den-Haag.

De 1e wedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer (2e plaats op NK) verliep qua spel voorspoedig, de ene na de andere bal vond het doel bij de tegenstander. En ook verdedigend stonden de mannen op de juiste positie.

Met een tussenstand van 9-18 ging Bevo de rust in. Maar ook na de rust ging het voortvarend snelle spelletje van Bevo door. De hoeken, opbouwers en cirkel, alle spelers kwamen aan scoren toe. Ook stonden beide keepers op de goede plek in hun doel.

Bij het eindsignaal ging Bevo er met de winst vandoor met een stand van 20-37.

Direct erachteraan de 2e wedstrijd tegen de grote jongens van Hellas Den-Haag. Ook nu weer veel bekende gezichten in dat team, dat in april jl. nog de 1e plaats op het NK veroverde.

Opnieuw wist coach Nick de jongens in de juiste positie te zetten, waardoor Hellas niet aan scoren toekwam. Ook nu stonden beide keepers weer hun ‘mannetje’ en werden de acties op doel mooi onderschept. Met rust stond er een score van 6-14 in het voordeel van Bevo op het bord.

Na de rust leek het er even op de Hellas zich herpakte, echter aanvallend en verdedigend stonden ook onze jongens op de juiste positie, dus dat was lekker scoren. Bij een stand van 11-24 was ook deze wedstrijd verdiend gewonnen door onze jongens.

Dik tevreden door de 2 wedstrijden met winst af te sluiten, kon op zondagmiddag de terugreis opnieuw door de stromende regen aanvangen.

 

Komende zaterdagmiddag staat er een teambuilding voor de jongens op het programma, zodat op zondag 7 oktober a.s. de competitie B1 van start kan gaan.