Heren B1- en dames B-jeugd pakken Limburgse titel 

Het heren B-jeugdteam o.l.v. Frank vd Beucken en Jos van Berlo heeft in Susteren de Limburgse titel in de wacht gesleept. In een spannende wedstrijd versloeg men het Geleense V & L met 24-23. Van harte gefeliciteerd.

De dames B1 hebben vandaag de LK veldhandbal in Susuteren gewonnen.

De eetste wedstrijd tegen Noav werd net gewonnen. Noav dat fel en gedreven speelde maakte het Bevo lang moeilijk.

 

Toch kon Bevo een kleine voorsprong nemen en werd het uiteindelijk 8-6.

De tweede wedstrijd tegen VenL werd een walk-over voor de Bevo meiden. Vooral via snel spel werd er met 21-2 gewonnen.

 

De laatste groepswedstrijd tegen Iason moesten we vol aan de bak. In de eerste helft kon Iason nog goed bijblijven, mede door slordig verdedigen en het missen van diverse goede kansen. Bij een tussenstand van 6-6 kwam Bevo eindelijk los en wist deze wedstrijd toch nog met 15-6 te winnen.

 

Gelukkig had Bevo het beste tot het eind bewaard. In de finale tegen Swift 2000 liet men goed handbal zien. Er werd super verdedigd en kwam er een bal door dan stond Kim meestal op de juiste plaats. Ook aanvallend liep het als een trein. Via snel balspel en een goede dreiging werd de verdediging van Swift vaak zoek gespeeld.

Bevo was heer en meester en we wonnen dan ook met 13-4.

Proficiat meisjes en trainer/coach Wim, klasse.

 

De dames C-jeugd wist geen succes te behalen. Allereerst werd er in de stromende regen verloren van V & L. ( 6-7) Vervolgens speelden de meiden gelijk tegen Iason C 1 ( 8-8) De wedstrijd tegen BFC C 2 ging niet door, omdat BFC niet kwam opdagen.