Heren A1 starten competitie met een overwinning 

De zorgvuldige voorbereidingsfase heeft de Eurotech Bevo Hc Heren A1 zeer goed gedaan. Er werden namelijk 2 toernooien gespeeld waar trainer / coach Robin Gielen alle mogelijkheden heeft aangegrepen om de heren te testen en een opdracht mee te geven. Deze opdrachten werden gretig opgevolgd door de heren. Een goede basis om te werken en te bouwen aan het team.

 

Afgelopen weekend werd gestart met de uitwedstrijd tegen Sittardia A1. Gelijk een topper in de competitie. De tribunes waren redelijk gevuld in Sittard en de meegereisde supporters gingen er eens lekker voor zitten.

 

De openingstreffer was voor Sittardia en zij scoorde direct erna de 2-0. Dit was het teken voor Nick die direct hierop reageerde door de stand in 2 min tijd te brengen naar 2-2. Na deze opening kwamen onze jongens langzaam op gang. Jens volgde Nick met scoren en Bart bracht de stand na 9 min spelen op 2-4 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc.

De openingserenade van Sittardia werd hierdoor bruut onderbroken en onze heren namen de leiding in de wedstrijd. Gescoord werd vanuit alle posities. Nick en Bart hadden hier een groot aandeel aan. Met nog 5 min op de klok begon Sittardia aan een inhaalrace. De stand was echte toen in ons voordeel door Niels, die de stand bracht op 5-12. Toen de aanvalmachine stokte kon Sittardia licht inlopen en sloten kort voor de thee de eerste helft af met 8-14in het voordeel Eurotech Bevo Hc.

 

Tijdens de thee was de stemming relaxed en de heren waren bewust van de mogelijkheden vanmiddag in deze wedstrijd. Sittardia startte sterk vanuit de rust en hield dit spel maar 5 min vol. Zij brachten de stand op 12-18. Robin Gielen moest even improviseren omdat Jens licht geblesseerd naar de kant moest en Sander nog steeds kampt met een duim blessure. Ephrahim werd in stelling gebracht en de afgesproken details werden omgezet in daden, zodat hij naar hartenlust kon scoren in samenwerking en combinaties met het team. Niet alleen Ephrahim, maar ook Nick zorgde voor vele mooie combinaties die de eindstand brachten naar 24-30 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc. Enige minpunt was de zeer overdreven overtreding van Sittardia op Rene die daardoor helaas de wedstrijd niet heeft uit kunnen spelen. Deze overtreding werd ook met direct rood bestraft.

 

Scores; Ephrahim(9),Nick(8),Bart(6x),Jens(3x),Joost(2x),Niels en Rene(1x)

Stops; Mark;(2x), Rick(2x)

 

 

Aankomend weekend volgt de volgende TOPPER namelijk:

Wedstrijd: Eurotech Bevo Hc Heren A1 – V& L Geleen

Aanvang Zondag 16 september, 12.50 uur

Locatie: De Heuf in Panningen

 

Entree GRATIS maar VOL IS VOL!!

 

Wij zien U graag aankomend weekend in De Heuf!