Heren A1 sluit Limburgs handbal weekend positief af 

Afgelopen weekend zijn de heren van Eurotech Bevo Hc druk in de weer geweest met het spelen van de Limburgse derby’s. Heren 1 speelde tegen de Lions, terwijl Heren 2 de degens kruistten met HandbaL Venlo. Helaas leverden beide wedstrijden geen punten op voor Eurotech Bevo Hc.

Beide wedstrijden werden helaas verloren.

 

Als toetje, stond de competitiewedstrijd van de Eurotech Bevo Hc Heren A1 tegen BFC Heren A1 op het programma in De Haamen in Beek. Zondag 13.00 stond een gedeelte van het team gereed om de reis te aanvaarden naar het welbekende Beek. De stemming zat er goed in, zodoende dat wij ruim op tijd aanwezig waren in Beek voor de teambespreking.

 

Coach Robin Gielen lichtte de heren in over de ins&outs en na een geduchte warming up werd er begonnen aan de wedstrijd. BFC scoorde na 20 seconden de openingstreffer die direct werd beantwoord door Ephrahim, die de stand gelijk trok.

 

Daarna kreeg BFC nog enige ruimte tot de 3-2. Daarna begon Bevo aan haar opmars. Na 5 minuten namen de Bevo-heren het roer over en zorgden ervoor dat BFC 16 minuten lang niet tot scoren konden komen. BFC deed verschillende pogingen om deze aanvallen te onderbreken, maar helaas dit had geen effect op de Heren A1.

 

Met nog 10 minuten op de klok probeerde BFC nog even terug te komen in de wedstrijd. De ruststand werd 17-6 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc.

 

Na de thee verslapte het heel even bij Eurotech Bevo zodat BFC een (kleine) hoop had om de achterstand te kunnen verkleinen. Onze heren bleven scoren totdat we een stand hadden bereikt van 24-9 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc. BFC rook kansen en maakte er dankbaar gebruik van, zodoende dat zij meer scoorden dan in de 1e helft van het spel. Zes goals in de eindfase van de wedstrijd. Hiermee was Coach Robin Gielen niet echt tevreden.

 

Op de valreep bracht Nick van de Beucken de eindstand op 27-16 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc Heren A1.

 

Scores: Ephrahim, Rob, Patrick, Joost 4x, Niels, Noud 3x, Jens, Nick 2x.

Stops Rick 5x.

 

Na een lange herstelblessure zagen we Rick weer helemaal in zijn element, bijna de “oude”! Complimenten aan hem. Ook complimenten aan A2 speler Noud Cox die eindelijk los kwam bij de Eurotech Heren A1.

 

 

Volgende week: Eurotech Bevo Hc Heren A1 – Sittardia A1

Dit is een TOPPER!

Dus, zondag 28 Oktober in De Heuf...dit wil je niet missen...