Heren A wint met overtuiging in Middelburg 

Zondagmiddag waren de mannen van trainer/coach Rob van Bokhoven te gast bij E.M.M. in Middelburg. Na een behoorlijke reis klonk het beginsignaal in Sporthal De Sprong iets later dan gepland vanwege het uitlopen van de voorafgaande wedstrijden Na een ruststand van 8-11 won Heren A uiteindelijk de wedstrijd met 15-27.

 

E.M.M opende de wedstrijd. Waarschijnlijk zat de lange reis nog in de benen, want het duurde even voordat de Bevo-mannen in het spel kwamen. Jordin van Berlo gaf na vier minuten speeltijd echter de eerste aanzet voor het juiste ritme. Guus van den Heuvel trok vervolgens de score gelijk naar 2-2 stand. Met een hattrick van Mike van Huizen stond er na een kwartier 5-7 op het scorebord. Maar liefst zes minuten lang kon E.M.M. het doel niet vinden. Diverse malen stuitten zij op een solide Bevo verdediging en doelman Rick Van Goor. Hij zou uiteindelijk twee 7-meters stoppen en behoorlijk wat spectaculaire reddingen op zijn naam schrijven. Loek Michiels nam het stokje over van Mike van Huizen en bepaalde de ruststand op 8-11 in het voordeel van Targos Bevo Hc.

 

In de tweede helft lieten de heren uit Panningen zien dat zij niet voor niets naar het verre Middelburg waren afgereisd. Vanaf het eerste signaal namen de jonge talenten van Bevo professioneel de leiding en E.M.M. kwam nauwelijks meer tot scoren. Na vijf minuten speeltijd (9-15) hadden de Bevomannen al een voorsprong van zes doelpunten opgebouwd. Vooral Mike van Huizen pakte zijn kansen, maar ook Loek Michiels liet fraaie acties zien. Mooi was te zien dat er gescoord werd vanuit alle posities. Inmiddels stond op het Middelburgse scorebord een stand van 11-22 met nog een klein kwartier te spelen. Bevo-mannen namen wat gas terug, zodat E.M.M. iets meer kansen kreeg en deze ook benutte. Bevo bleef echter nog wel handballen. Rob van de Bilt werd fraai vrijgespeeld (11-24) en Jordin Van Berlo en Loek Michiels zorgden samen nog voor de 13-27. Uiteindelijk zorgden nog twee scores van E.M.M. voor de eindstand van 15-27.

 

Doelpuntenmakers; Mike van Huizen 10, Loek Michiels 6, Guus van den Heuvel 4, Jordin van Berlo, Jon Rijks, Jeroen Hegger 2, Rob van de Bilt 1.

 

 

 

Zondag 18 januari ontvangt Heren A in De Heuf om 14.40 uur Olympia '89 uit Oss.

 

Zijn de mannen van trainer/coach Rob Van Bokhoven in staat om de eerste plek in de ranglijst terug te veroveren?

Jij kunt erbij zijn, dus BE THERE!