Heren A verslaat Tachos met ruime cijfers 

Voor de mannen van trainer/coach Rob van Bokhoven stond in Waalwijk afgelopen zondag de inhaalwedstrijd tegen Tachos op het programma. In sporthal De Zeine kregen de 60 aanwezige supporters een fraaie handbalwedstrijd te zien. Na een ruststand van 12-20 won Targos Bevo Hc overtuigend met 24-41.

 

Coach Rob van Bokhoven had zijn mannen duidelijke opdrachten meegegeven. Het was nog even de vraag hoe deze uitgevoerd zouden worden. Tachos opende de score, die meteen beantwoord werd door Bevo-speler Niels Peters. Vanaf het begin van de wedstrijd nam Bevo de leiding, Tachos probeerde steeds verwoed aan te haken. Met nog zeven minuten op de klok schakelde Bevo echter nog een tandje hoger waarop wederom Niels Peters de ruststand bepaald op 12-20.

 

Na de thee kwam Tachos sterk uit de startblokken, maar Bevo bleef alert spelen. Beide keepers Rick van Goor en Jeroen Steeghs lieten fraai keeperswerk zien. Als de Waalwijkers al door de solide Bevo verdediging kwam dan stonden zij hun mannetje. Met nog 15 minuten op de klok gaf Tachos de inhaalstrijd op. Er werd nauwelijks meer gescoord en Bevo liet in deze laatste fase duidelijk zien de meerdere te zijn. Met nog 24 seconden op de klok scoorde Jelle Bruurs de 23-41, maar het was Tachos dat in de laatste seconde de eindstand bepaalde op 24-41.

 

Een zeer tevreden Rob van Bokhoven zag de vooraf gemaakte afspraken in de praktijk tot uiting komen en complementeerde zijn mannen dan ook na afloop hiervoor.

 

Doelpuntenmakers: Rob Blommers 12, Jens Flos 7, Joost Rombouts, Guus van den Heuvel, Niels Peters 5, Noud Cox, Jelle Bruurs 3, Loek Michiels 1.

 

 

Zondag 1 maart zijn de mannen van E.M.M uit Middelburg te gast in de Heuf. De wedstrijd begint om 17.35 uur. Heren A heet u dan van harte welkom!