Heren A pakt ook winst in Volendam 

Op papier een gespeelde wedstrijd, maar de werkelijkheid moest op deze zondagmorgen om 11.45 gespeeld worden. Een sterk Volendam stelde, vanaf het fluitsignaal, de openingstreffer maar liet het daarna even varen.

De Bevomannen waren gewaarschuwd, door Coach Robin Gielen, voor onderschatting dus wij bepaalde het spelniveau. Gedurende de 1e helft hielden de Bevomannen de leiding en waren niet van plan dit los te laten. Dit resulteerde in fraaie doelpunten. Met een ruststand van 9-12 gingen beide teams aan de ‘thee’, oftewel beide coaches hadden de handen vol aan de spelers.

 

Na de rust keerden beide teams weer fris op het veld voor de 2e helft van de wedstrijd. Inmiddels hadden zich ongeveer 40 supporters zich genesteld voor deze wedstrijd dus ook het publiek liet zich horen. Arbitraal gezien werd deze wedstrijd gefloten door een koppel wat vooral in de 2e helft de wedstrijd in handen kreeg. Maar liefst 10 7-meters werden toegekend aan Volendam, Eurotech Bevo maar liefst 6x en het regende gele kaarten en 2 min. straffen.

 

Beide heren vonden mekaar gedurende de wedstrijd steeds meer in hun beslissingen. Desondanks hebben beide teams en de leiding gezorgd ervoor dat deze wedstrijd sportief is verlopen. Onze Bevo mannen lieten de voorsprong niet los en bouwden deze uit naar een eindstand van 25-20.

 

Volgende week staat gepland de thuiswedstrijd tegen Dongen Heren A1 om 15.50 in De Heuf te Panningen.

 

JIJ BENT ER TOCH OOK ?...........