Heren A neemt revanche op Olympia '89 

Met de derde ontmoeting tussen beide ploegen stond er, gezien de stand, veel op het spel. De eerste wedstrijd in de Heuf werd gewonnen door Bevo met 30-19. De uitwedstrijd ging echter verloren met 29-28. Afgelopen zondag stond er een thuiswedstrijd op het programma die uiteindelijk gewonnen werd door Targos Bevo Hc met 31-26.

 

De openingstreffer van de wedstrijd werd gemaakt door Jon Rijks. In een geljkopgaande eerste helft, waar beide teams voortdurend op zoek waren naar openingen, voerden de mannen uit Oss net de boventoon. Het was in de eerste fase met name te danken aan Jordin van Berlo dat de mannen uit Oss niet uit konden lopen. Met een gelijke stand (14-14) in een interesante eerste zochten beide teams de kleedkamer op.

 

Bevo kwam sterk uit de startblokken in de tweede helft, zodat ze uit konden lopen naar 17-14. Inmiddels had Bevo coach Rob van Bokhoven de doelmannen gewisseld. Jeroen Steegs nam het stokje over van Rick van Goor en deed dat zeer verdienstelijk. Met nog 10 minuten op de klok maakte Guus van den Heuvel zijn vierde treffer van de wedstrijd en zorgde er voor dat Bevo uitliep naar vier doelpunten. Olympia probeerde aan te haken, maar vooral Jordin van Berlo was een doorn in het oog voor de verdediging. Hij werd goed in stelling gebracht en wist in de laatste zeven minuten liefst vier maal het doel te treffen. Mike van Huizen verzilverde nog 2 strafworpen en Jelle Bruurs bepaalde met nog 39 seconden op de klok de eindstand 31-26.

 

Zeer tevreden over het geleverde spel en de gemaakte afspraken complimenteerde Rob van Bokhoven zijn mannen na afloop van deze gewonnen wedstrijd.

 

Doelpuntenmakers: Jordin van Berlo 10, Mike van Huizen 7, Guus van den Heuvel 5, Jon Rijks en Jens Flos 4, Jelle Bruurs 1.

 

 

De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 1 februari om 14.30 uur waar de mannen van Sittardia te gast zijn in De Heuf in Panningen.