Heren A: Limburgs beste 

In een volle De Heuf speelden de mannen A-jeugd tegen hun leeftijdsgenootjes van Sittardia, de medekampioenskandidaat. Uiterst geconcentreerd begon men aan de partij om de Limburgse titel.

En het dient gezegd: men liet er geen gras over groeien. Met mooie , snelle aanvallen en goede reddingen van de keeper speelde men de Sittardse ploeg in de openingsfase helemaal weg. Na 13 minuten stond er een 7-0 voorsprong op het scorebord. Daarna veranderde de Sittardenaren hun dekkingsvorm en in het vervolg van de wedstrijd ging de strijd gelijk op. Met 16-8 kwam het rustsignaal. Na de pauze dezelfde wil om te winnen, alleen het scoren en de snelle aanvallen kwamen er niet meer zo uit. Toch wist men het verschil steeds op 7 a 8 doelpunten te handhaven. In de laatste 10 minuten gingen echter alle remmen los. Sittardia kwam er niet meer aan te pas en uiteindelijk zegevierde men met 32-20. Een prima wedstrijd voor een fel meelevend publiek. Heren spelers en begeleiding: van harte gefeliciteerd.

 

Op zaterdag 16 april nemen de mannen deel aan de strijd om de Nederlandse titel. Deze wordt verspeeld in Amsterdam in de Sporthallen Zuid.