Heren 2 wint overtuigend van BFC. 

De mannen van Wil Jacobs traden zondagmiddag aan tegen het Limburgse BFC uit Beek. Gezien de ranglijst kon Bevo de punten goed gebruiken. De ploeg in het geel-blauw begon uitstekend aan de wedstrijd. Via tussenstanden van 4-1, 7-5 ging Bevo met een ruststand van 14-9 de kleedkamer in.

BFC, dat het vooral moest hebben van de opbouwers Teun Lemmens en oud Bevo speler Rik Elissen, zag Bevo in het begin van de tweede helft uitlopen naar een verschil van 6 doelpunten. De ervaren krachten Bram Knippenbergh en Ron Klemann hielpen de jonge ploeg i.v.m. blessures aan Panningse zijde uit de brand. BFC kwam twaalf minuten voor tijd nog een keer dichtbij (19-16) maar zag Bevo daarna weer de controle overnemen. Met snel en gevarieerd aanvalsspel en een prima doelman, in de persoon van Michiel van Gils, die de geblesseerde Martijn ten Velde verving liep Bevo via 23-18 uit naar 25-20. In de slotfase werd er over en weer nog gescoord. De scheidsrechters floten af bij een stand van 29-23. Door dit resultaat komt Herpertz Bevo HS2 op 14 punten. BFC staat op 15 punten.

Maar belangrijker is dat de ploeg wat afstand heeft genomen van de onderste regionen. Het verschil met de onderste ploegen is nu respectievelijk 5,6 en 9 punten.

 

Volgende week gaan de mannen op bezoek in Amsterdam bij Aristos.