Heren 2 verliest bekerwedstrijd met ruime cijfers 

Afgelopen woensdag werd in sporthal De Heuf de NHV bekerwedstrijd gespeeld tussen de talenten van Targos Bevo Hc en OCI/Lions. Niet alleen beide coaches, maar ook de spelers kennen zich middels een verleden in selecties of door studies.

 

Beide teams begonnen, in het zicht van een 70-tal

supporters, klokslag 20.00 aan deze krachtmeting. De ruststand (9-19) en eindstand(20-33) waren uiteindelijk in het voordeel van de Lions.

 

Nick van de Beucken scoorde de openingstreffer, die direct hierop beantwoord werd door het team onder leiding van coach Harold Nusser. Voor de mannen van Bevo was het even aftasten. Dit duurde echter te lang wat uiteindelijk geen positief gevoilg kreeg. Maar liefst 7 minuten viel er geen doelpunt bij Bevo te noteren terwijl de Lions hiervan gretig gebruik van maakte. In deze fase waren de Bevo aanvallen te gemakkelijk voor de Lions dekking en keeper. Na 15 minuten speeltijd hadden de Lions al een voorsprong genomen van 5 doelpunten (5-10). Coach Robin Gielen had zijn handen vol aan zijn spelers en probeerde met diverse wissels het spel van de Lions te onderbreken. De mannen van Bevo bleven “bikkelen” alleen kwam het er net niet uit of ze liepen tegen de solide dekking van de Lions aan. Beide teams togen naar de kleedkamers met een ruststand van 9-19 in het voordeel van OCI/ Lions.

 

Uit de kleedkamers gekomen ging het publiek er toch nog eens goed voor zitten. Jens Flos opende de score in de twee helft en deze werd direct gevolgd door doelpunten van Nick van de Beucken en Daan Versleeuwen. Lions was even onder de indruk, herstelde zich na 5 minuten en wisten ze daarna keer op keer de Bevo verdediging te passeren. De Bevo-keepers Sjoerd Kurvers en Bram van Grunsven probeerden met alle kracht hun doel schoon te houden, maar waren daarin ondanks enkele fraaie stops niet altijd even succesvol. Na 17 minuten stond er door goede inspanningen van Rob Blommers en Daan Versleeuwen een tussenstand van 16-24 op het scorebord. De Lions namen echter de regie weer over, zodat Bevo 8 minuten lang geen vuist kon maken. Uiteindelijk stond er na 60 minuten spelen een duidelijke eindstand van 20-33 op het scorebord.

 

Een ruime nederlaag die volgens Robin Gielen wel weer voldoende handvaten biedt voor het komende speelweekend.

 

Doelpuntenmakers: Daan Versleeuwen 5x, Rob Blommers 4x, Nick van de Beucken 3x, Sjoerd van Roij , Robin Smits, Max de Lange 2x, Patrick Cornelissen, Jens Flos 1x.

 

 

Komende zondagmiddag 12 Oktober om 15.45 ontvang Heren 2 Fiqas Aalsmeer 2 in De Heuf te Panningen. Onze mannen hebben iets goed te maken en willen dat laten zien! Jij bent er toch ook bij ?

Overigens wordt het een leuk handbalmiddagje, want Heren A speelt om 12.45 en Dames 1 om 14.00 uur. Een mooie Bevo-middag!