Heren 2 toont wilskracht tegen HARO Rotterdam 

Coach Robin Gielen was zeer zeker niet tevreden over het geleverde spel tegen W.H.C Hermes. Er werd onnodig verloren in Den Haag en afgelopen zondagmiddag mocht er geen herhaling plaatsvinden. HARO, onder leiding van oud Bevo-coach Piotr Konitz, was immers te gast in Panningen.

De nummer twee van de ranglijst, wilde heel graag met de volle winst huiswaarts keren, maar werd uiteindelijk voor het oog van de de ruim aanwezig Bevo en HARO supporters geconfronteerd met een nederlaag van 31-21 (rust 11-10)

 

Brutaal namen de HARO mannen in de openingsfase de leiding, maar de Bevo mannen herstelden zich en begonnen aan een tegen offensief. Sjoerd van Roij maakte de gelijkmaker na 14 minuten. Hij zette de trein in werking en de Bevo-machine begon te draaien. De mannen van Piotr Konitz probeerden aan te haken maar de “kloof” van 4 doelpunten konden ze niet overbruggen.

Intussen had het abitrale duo de “handen vol “ aan deze wedstrijd vol jonge talenten.

Het 120-koppige publiek genoot van het geleverde spel van beide teams en zag de Rotterdammers terug komen in de strijd om te gaan rusten met een 11-10 stand in het voordeel van Bevo.

 

Sjoerd van Roij opende het tweede bedrijf met een treffer en zette zo de stand op 12-10. Met name Ephrahim Jerry liet vanaf die tijd zien met onder meer vijf doelpunten. Ook spelers als Jens Flos, Clim Smits, Patrick Cornellissen en Daan Versleeuwen lieten zich niet onbetuigd. Hierdoor hielden de Bevo mannen de score onder controle en liet zo niets anders dan dat HARO probeerde de wedstrijd uit te spelen en de schade te beperken.

 

De Bevo mannen konden ook deze wedstrijd weer het volle vertrouwen hebben in keeper Bram Van Grunsven. Mochten de Rotterdammers de Bevo defensie doorbreken dan stond hij veelvuldig in de weg. Met nog twee minuten op de klok nam Nick van den Beucken het laatste doelpunt van Bevo voor zijn rekening. HARO bepaalde uiteindelijk de eindstand op 31-21.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Ephrahim Jerry, Sjoerd van Roij 7x, Daan Versleeuwen 4x,Clim Smits, Patrick Cornelissen, Nick van de Beucken 3x, Rob Blommers, Jens Flos 2x.

 

 

Zaterdag 1 November zijn onze mannen te gast in het Brabantse Mill.

Om 20.45 zullen zij de degens kruisen met MHV '81 in Sporthal De Looierij .

 

Dit wil je niet missen, dus ben erbij !!