Heren 2 herstelt zich tegen HAVAS 

De mannen van coach Robin Gielen hadden iets goed te maken na de thuiswedstrijd tegen Sittardia, die afgelopen weekend verloren werd met 17-29.

Zaterdagavond om 20.00 traden onze Bevo-mannen aan in Almere tegen HAVAS. In Sporthal Indische Buurt in Almere stond het na 30 minuten speeltijd 7-11. Met een eindstand

van 18-26 pakt Heren 2 de derde overwinning van het seizoen.

 

Na het beginsignaal scoorde HAVAS in de eerste aanval de openingstreffer. Rob Blommers reageerde hier direct hierop, waarop HAVAS alle zeilen al moest bijzetten om niet te verhinderen dat de Bevomannen een ruime voorsprong konden nemen. Beide teams hadden ruim 15 minuten nodig om echt in de wedstrijd te komen.

 

Het was Sjoerd van Roij die met een toegekende strafworp zijn teamgenoten de gelijkmaker bezorgde. Rob Blommers en Sjoerd van Roij lieten in de laatste minuten van de eerste helft hun kwaliteiten zien en Niels Peters scoorde bepaalde in de laatste 20 seconden de ruststand van 7-11.

 

Beide teams begonnen sterk aan de 2e helft maar het 70 koppige publiek kreeg na 4 minuten speeltijd niet het gewenste rsultaat daarop te zien. Maar liefst 9 minuten keken de supporters naar een wedstrijd waar geen doelpunten volgden. De Bevo doelmannen hadden hierin een belangrijke rol. Met fraaie stops wisten Bram van Grunsven en Sjoerd Kurvers het publiek te vermaken met zeer fraaie stops. HAVAS deed er alles aan om de achterstand van 4 doelpunten in te lopen, maar de mannen van Targos Bevo Hc dacht hier heel anders over.

 

In het tweede bedrijf vielen vooral de scorepauzes bij beide teams op van maar liefst 3-4 minuten. Beide coaches maande tot actie en met behulp van Joost Rombouts en Nick van den Beucken maakte Max de Lange met een strafworp het verschil. Inmiddels had HAVAS de meerdere onderkent en ging voor een zo min mogelijk scoreverlies. Met nog 8 minuten reguliere speeltijd zette Robin Smits de eindsprint in. Deze werd vervolgens ondersteund door mooie acties van Nick van den Beucken, Jens Flos en Patrick Cornellisssen.

 

HAVAS bepaalde de eindstand met een treffer in de laatste seconde en bracht de eindstand op 18-26 in het voordeel van Targos Bevo Hc.

 

Doelpuntenmakers: Rob Blommers ,Daan Versleeuwen 4x, Patrick Cornellissen, Jens Flos ,Nick vd Beucken, Sjoerd van Roij 3x, Niels Peters, Joost Rombouts 2x, Max de Lange, Robin Smits 2x

 

 

Aankomende woensdag 8 Oktober staat de Limburgse bekerwedstrijd tegen Lions 2 op het programma. De wedstrijd in De Heuf start om 20.00.

Graag zie wij JOU graag op de tribunes!