Heren 2 en Dames 1 tegen koplopers 

Bevo 2 naar kampioen Houten.

Zaterdagavond gaan onze heren 2 op bezoek bij koploper Houten. Houten werd vorig weekend kampioen van de Eredivisie na winst op LIONS 2 (24-27). Zaterdag wil de ploeg van Rick Louw ook van Bevo winnen, waarnaar het zich kan op maken voor een feestje. Houten wil aan klantenbinding doen door iedereen gratis entree te geven.

Een mooi gebaar! Herpertz Bevo zal haar huid zo duur mogelijk willen verkopen. Waarom zal Bevo kansloos zijn? De mannen zijn gemotiveerd om een resultaat neer te zetten. Bij een overwinning is Bevo zeker van de 8ste plaats in de Eredivisie. Dit zal gezien het seizoen een prima prestatie zijn. Bij een nederlaag is Bevo afhankelijk van het duel zondag tussen Aalsmeer 2 en E&O uit Emmen. In de thuiswedstrijd gingen de talenten kansloos onderuit met 16-33. Zover willen de mannen het zaterdag niet laten komen. Een degelijk pot is hiervoor gewenst. Houten zal geen rare fratsen uithalen. Zij gaan samen met Hurry-up, Quintus en waarschijnlijk DFS Arnhem spelen voor twee plekken in de BeneLeague. Van onderschatting richting Bevo zal dan ook geen sprake zijn.

 

Dames 1 ontvangt koploper DSVD.

Zondagmiddag om 16.00 gaan de dames het opnemen tegen uit sterke D.S.V.D uit Deurningen. De ploeg uit Overijssel wilt graag promoveren naar de Eredivisie. Met nog vier wedstrijden te gaan heeft D.S.V.D drie punten voorsprong op ZAP. Zondag is de uitspelende ploeg dan ook de grote favoriet. De dames zullen het zondag ook moeten doen zonder hun trainer Maurice Janssen die bekend maakte per direct te stoppen. Wie zondag op die bank zit is nog onbekend. In Deurningen kreeg Bevo een oor wassing met 43-11. De ploeg wilt zich dan ook revancheren en een acceptabele uitslag neerzetten. In de laatste wedstrijden zal duidelijk worden waar onze dames zullen eindigen. Dit zal waarschijnlijk plek 14 of 13 worden. Dit bekende helaas degradatie naar de 2de divisie. De dames geven echter niet op en dat siert de ploeg. Zondag willen ze dan ook een hoog niveau laten zien.

Alle ondersteuning is welkom!!