Handbalfeest tijdens Bruurs BB Handbaldagen 2013  

Dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus stonden in het teken van de Bruurs Buro Business Handbaldagen 2013 i.s.m. Eurotech Bevo Hc. Zo’n 90 kinderen namen deel aan dit handbalfeest in sport- en evenementencentrum De Heuf, thuishaven van eredivisionist Eurotech Bevo Hc.

Tijdens deze dagen kregen de deelnemers een divers programma voorgeschoteld. Elke ochtend werd er begonnen met een warming-up op muziek en het programma varieerde van techniektrainingen van de spelers van Heren 1 en Dames 1 van Eurotech Bevo Hc tot een bootcamp, Street Handbal en een heus bekertoernooi aan toe. Er werd zowel binnen als buiten gehandbald.

 

Er waren verder mooie prijzen te winnen met de shoot-outs, waarbij de winnaar van elk team naar de finale ging. Ook was er een prijs voor de beste speler per positie, maar de mooiste prijs was zoals altijd bij VELD7, de Fair-Play award, die ging naar de sportiefste deelnemer.

 

Dit jaar was er ook de primeur van het overnachten. Een aantal deelnemers bleven samen met begeleiding slapen in ‘De Heuf’, na hun eigen trainingsdag konden zij de trainingen van de Bevo-teams bekijken of het centrum van Panningen in. De slapers beviel deze beleving uitstekend. Ook dit jaar was er dagelijks een gezonde lunch.

 

Al met al een aantal zeer geslaagde dagen waarbij de deelnemers elke dag moe maar voldaan en met een glimlach naar huis gingen. De organisatie looft de deelnemers dan ook voor hun zeer sportieve en enthousiaste deelname.

 

Bekijk de foto's en filmpjes van deze dagen op www.veld7.nl

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4